Kuchenne rozterki początkującej Blogerki
Strony
STRONA GŁÓWNA
PRZELICZNIK MIAR I WAG
SŁOWNICZEK KULINARNY
CO NA CO?
PRZYPRAWY
Kenwood KVL4100S Chef XL Srebrny
Od
1348,00
zł
Sam Cook PSC-11/B
Od
1749,00
zł
Bosch Serie 8 z wbudowaną wagą MUM9BX5S65
Od
2989,00
zł
KitchenAid Artisan 5KSM125EER Czerwony
Od
2999,00
zł
Translate
czwartek, 31 marca 2016
Raczki
Składniki:
parówki 4
olej do smażenia
sos tzatziki
Wykonanie:
Parówki naciąć z obu końców na krzyż (uważać, by nie przeciąć do końca). Podsmażyć na gorącym oleju, aż się wywiną. Podawać z frytkami i sosem tzatziki lub ulubioną surówką.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
DRUKUJ
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz