Składniki: 
wędzona makrela  1
jaja ugotowane na twardo  2-3
ogórki kiszone  1-2
mała cebulka  1
natka pietruszki
majonez, pieprz
Wykonanie: 
 Rybę obrać ze skóry, odfiletować, rozdrobnić widelcem. Jaja, ogórki i cebulkę pokroić w drobną kostkę. Natkę porwać palcami lub drobno pokroić. Wszystkie
składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem różnego rodzaju.
     Rybę obrać ze skóry, odfiletować, rozdrobnić widelcem. Jaja, ogórki i cebulkę pokroić w drobną kostkę. Natkę porwać palcami lub drobno pokroić. Wszystkie
składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem różnego rodzaju. 
 
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz